Vitaminhiány? A LipoFit-tel nem!

2020.09.04

Mai, modern korunkban népbetegséggé kezd válni a vitaminhiány, mely akár hosszú időn keresztül tünetmentesen is jelen lehet mindennapjainkban. A lakosság nagy részének vitamin- és ásványianyagbevitele nem elegendő mennyiségű. Az egyik leggyakoribb hiány az E-vitamin alacsony szintjének köszönhető. Ennek a vitaminnak a nem megfelelő szintje izomgyengeséget, idegi- és látászavarokat idézhet elő.


Az E-vitamin a zsírban oldódó vitaminok közé tartozik, tehát zsírszegény diétát folytatva sokkal nagyobb veszéllyel alakul ki hiány belőle. Ez a vitamin azonban elengedhetetlenül szükséges szervezetünk egészségének megtartásában, hiszen véd a szabad gyökök károsító hatásától. Védi a sejtek sejthártyáit, továbbá lassítja az öregedési folyamatokat.

Jelek, melyek E-vitamin hiányra utalhatnak:

  • Lassú reflexek, egyensúlyvesztés
  • Hajhullás vagy kiszáradt, elvékonyodó hajszálak
  • Bőrszárazság
  • Izomgyengeség és gyakori izomgörcsök
  • Látásromlás

Ha a fent felsorolt tünetek egy része nálad is jelentkezik, akkor nagy valószínűséggel küzdesz E-vitamin hiánnyal.

Szerencsére könnyen visszafordíthatod ezt a folyamatot, ha változatos étrendet alakítasz ki magadnak, melyben kellő arányban fordulnak elő növényi olajok. Ha még ennél is többet szeretnél tenni egészséged megóvása érdekében, akkor ajánljuk számodra a LipoFit Lutein-t. Ez a liposzómás készítmény sokkal hatékonyabb, mint bármely más készítmény, hiszen ennek az eljárásnak köszönhetően a hatóanyagok sokkal könnyebben és természetesebben jutnak be a sejtjeinkbe. Továbbá ezzel a készítménnyel nem csak az E-vitamin, de a lutein, a likopen, a vörös szőlő és a fekete áfonya jótékony hatásait is élvezheted.

Szerezd be két hónapra elegendő adagodat!