C-vitaminnal a vírus ellen

2020.11.19

A C-vitamin köztudottan elengedhetetlen vegyület az egészséges emberi szervezet számára. Ez a vitamin hozzájárul a kötőszövetek és az immunrendszer normál működéséhez. A vírus elleni védekezés egyik kulcsfontosságú pajzsa pedig értelemszerűen az immunrendszer minél fokozottabb erősítése. Ezt pedig a leghatékonyabban a napi C-vitamin rendszeres szedésével tudod elérni.


Miért is hasznos a C-vitamin a koronavírus ellen?

A C-vitamin már régóta bizonyítottan csökkenti a megfázásos tüneteket és annak lefolyásának időtartamát. A koronavírus járvány megjelenésével a kutatók azt is megállapították, hogy a C-vitamin ez ellen a vírus ellen is hatásosan tud fellépni. A kutatások eredményei alapján a felnőtt személyek esetében 8%-kal, míg a gyerekeknél 18%-kal rövidítette le a betegség lefolyásának időtartamát.

A C-vitamin hiánya a szervezetben sajnos bizonyítottan csökkenti az immunrendszer megfelelő működését. Azonban, ha ügyelsz rá, hogy szervezeted minden számára fontos vitamint, de legfőképpen C-vitamint, megkaphasson, akkor nagyobb eséllyel védheted ki a megbetegedést. Hiszen egy kiváló egészségnek örvendő immunrendszerrel még tovább csökkenthető a vírussal történő esetleges megfertőződés kockázata.

Ha neked is fontos az egészséged, akkor mindenképpen ajánljuk a LipoFit liposzómás C-vitamin mindennapi szedését. A liposzomális formának köszönhetően a C-vitamin hatóanyaga 96%-ban tud hasznosulni szervezetedben, így nagy dózisú vitaminforráshoz juthatsz már egyetlen adag bevételével is.

LipoFit C-vitaminunkat a linkre kattintva érheted el: https://www.lipofit.hu/p/lipofit-c-vitamin/